Нашиот и вашиот дом #КиноКарпош, ќе се реновира до петок (25.01.19).

Отвораме на добро познат датум, во сабота (26.01.19), за заедно да го прославиме 10-от роденден на Кино!

#kinokarpos #kk #кк