Интервју со Абел Ферара: Осаменоста и изолацијата се опасни

Интервју со Абел Ферара: Осаменоста и изолацијата се опасни

Абел Ферара, еден од дефинитивно најособените и најпровокативни американски независни автори, кој одамна има култен статус,…

ПОВЕЌЕ
КНИГА ОД ПОД ПЕРНИЦА, ФИЛМ ЗА ПОД ПЕРНИЦА – Владимир Мартиновски

КНИГА ОД ПОД ПЕРНИЦА, ФИЛМ ЗА ПОД ПЕРНИЦА – Владимир Мартиновски

Записи за (пред)историјата на филмот I Сите уметности се поврзани. Де се поттикнуваат меѓусебно, де…

ПОВЕЌЕ