КУЛТИВАТОР Vol.6 – ГАЛЕРИЈА

КУЛТИВАТОР vol.6 – ГАЛЕРИЈА

Култиватор по 6ти пат во Скопје и покрај сите хендикепи, ги истрча своите 4 круга…

ПОВЕЌЕ
11ти роденден на Кино Карпош – ГАЛЕРИЈА

11ти роденден на Кино Карпош – ГАЛЕРИЈА

Кино Карпош наполни два кеца! Проверете ја галеријата за да видите како си поминавме. Фото:…

ПОВЕЌЕ
Интервју со Абел Ферара: Осаменоста и изолацијата се опасни

Интервју со Абел Ферара: Осаменоста и изолацијата се опасни

Абел Ферара, еден од дефинитивно најособените и најпровокативни американски независни автори, кој одамна има култен статус,…

ПОВЕЌЕ
РЕЦЕНЗИЈА: „ИСЦЕЛИТЕЛ“ – ХУМОРОТ КАКО ЛЕК

РЕЦЕНЗИЈА: „ИСЦЕЛИТЕЛ“ – ХУМОРОТ КАКО ЛЕК

Препознавањето на трагикомичниот миг во кој живееме овде на Балканот, е суштинската порака на филмот.…

ПОВЕЌЕ

 

Здраво. Ти се наоѓаш на веб страницата на Кино Карпош. Добредојде…

Ова е новата подружница во семејството на Кино Карпош, т.е. место каде што ќе се потрудиме да ви сервираме супер содржини, фини вести и корисни информации. Нови сме во ова поле, па ќе се потрудиме да ги примениме начелата, правилата и вредностите од бизнисот кој што го знаеме – угостителството. Со други зборови, во виртуелното Кино Карпош ќе се потрудиме да се почувствувате како во реалното Кино Карпош. Да бидете услужени со насмевка, брзо, квалитетно и веднаш, содржината да ви биде сервирана свежа, а вам да ви биде пријатно како во катче, каде што доаѓате да се релаксирате, да оладите глава и да се расположите.

Што имаме за вас?