SKOPSKO SMOOTH AFTER-WORK ЗАБАВА #3 | DJ Tomi Bojadzi | 28.12.2017 @Кино Карпош

Секој четврток во месец #декември, во организација на Кино Карпош и SKOPSKO SMOOTH најавуваме предновогодишна – #НЕСУМ ОБИЧНА AFTER-WORK ЗАБАВА.

Следи третата и последна на 28.12.2017 – GET YOUR SMOOTH T-SHIRT со DJ Tomi Bojadzi
Почеток: 16.30 часот

Пријави присуство на официјалниот Facebook event тука.